Call us

ARIADNE-EUREKA

De docenten willen kwaliteit nastreven met daarnaast het bereikbaar maken van de dans voor iedereen. In de opleiding leren we niet alleen beschikken over danstechnische mogelijkheden, maar leren we eveneens emotie vertalen naar een krachtige, zuivere danstaal. Technische vaardigheid is weliswaar een noodzaak : dynamiek, kracht en aandacht voor placement. Hierbij zoeken we naar een alerte en ontspannen lichaamshouding. Dit geeft aan de danser een ongedwongen en pittige aanwezigheid. Vanuit een slordige houding is het immers moeilijk te bewegen. Een danser wordt daarin voortdurend getraind.


  • Nam reeds deel aan verschillende dansfestivals en tal van gastoptredens
  • Ariadne-Eureka ontving de cultuurtrofee van Groot-Anzegem.
  • Deelname van Ariadne-Eureka aan “Dansproject”, een extra podium voor gevorderde dansgroepen met creaties van verschillende Belgische choreografen.
  • In 2012 danste Ariadne-Eureka “Museum van de Zomer” naar aanleiding van haar 30-jarig bestaan met de gevorderde dansers.
  • Op regelmatige basis verzorgt Ariadne-Eureka culturele evenementen.
  • 2-jaarlijks (oneven kalenderjaren) geeft Ariadne-Eureka haar familiedansvoorstelling met alle leerlingen vanaf het 3de leerjaar. De kinderdansvoorstelling (3de - 6de leerjaar) gaat traditiegetrouw door in C.C. Spikkerelle. De jeugddansvoorstelling (vanaf 1ste middelbaar tot en met volwassenen) gaat traditiegetrouw door in Stadsschouwburg Kortrijk.

De dans
voor iedereen

Wil jij ook deelnemen aan een van onze lessen maar heeft u nog vragen?

Blijf hier
up-to-date

naam 
voornaam 
email 
 Ja, ik ga akkoord met de privacy en algemene voorwaarden
Ariadne-Eureka

Linda Demeulemeester

Pastoor Verrieststraat 103
8570 Ingooigem
0478/26 77 01
info@ariadne-eureka.be

Volg ons


       
All rights reserved - Ariadne-Eureka - algemene voorwaarden - privacy policy
edit afsluiten